Huolto

Palveleva autokorjaamo

Monipuolinen monimerkkikorjaamomme palvelee sinua Tuusulassa ammattitaidolla ja joustavasti. Me huollamme ja korjaamme sinun toiveidesi mukaisesti. Huollot ja korjaukset toteutamme aina hinta-arviolla ja aina järkevillä hinnoilla. Kaikkiin huoltoihin ja korjauksiin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä! 

Huollon puhelinnumero: 0400 606 036

Avoinna arkisin klo 10 – 18

Osoite: Mahlamäentie 64, 04310 Tuusula

Katso yhteystiedot Täytä huoltolomake

Palveluihimme kuuluu esimerkiksi:

Määräaikaishuolto, öljynvaihto, suodattimien vaihdot, auto/ruostehitsaus, vikakoodien luku, ilmastointihuolto, jakopään hihnan vaihto, jakoketjun vaihto, renkaiden vaihto, jarrujen huolto, vaihdelaatikon öljynvaihto, kytkimen vaihto, katsastustarkastus.

Huoltamalla auto pysyy kunnossa ja turvallisena

Vaihdamme lähes kaikki enemmän tai vähemmän kuluvat osat, esimerkiksi jarrupalat, jarrulevyt, jouset, iskunvaimentimet, käynnistysakut, kytkimet, pyörän laakerit, alustan osat (esim. koiranluut, pallonivelet, tukivarret), laturit, starttimoottorit, vaihdelaatikot, tai tarpeen tullen vaikka koko moottorin.

Lisävarustelulla uusia ominaisuuksia autoon

Me toteutamme autosi lisävarustelut järkevään hintaan. Lisävalot, lohkolämmittimet ja sisäpistokkeet, vetokoukut.

Varaosat tarpeesi mukaan

Korjatessa käytämme joko alkuperäislaatuisia varaosia tai toiveestasi myös tarvikevaraosia, jolloin huolto tulee halvemmaksi, sinä päätät, me teemme. Meille ei ole ongelma korjata autoasi myöskään itse toimittamillasi osilla ja tarvikkeilla, muista vain mainita tästä huollon varauksen yhteydessä. Toiveestasi voimme tapauskohtaisesti käyttää jopa käytettyjä / purkuauton osia, mikäli se on tarkoituksenmukaista. Meillä on hyvät yhteydet ulkomaille ja pystymme useimmiten järjestämään haastavammatkin varaosat esimerkiksi Yhdysvalloista, Saksasta, tai muualta Euroopasta.

Monimerkkikorjaamo palvelee kaikkia

Toteutamme huollot ja korjaukset useimpiin automerkkeihin kuten Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, BMW, Mercedes-Benz, Nissan, Toyota, Kia, Hyundai, Daewoo, Opel, Ford, Renault, Peugeot, Citroen, Volvo, Saab. Vaikka sinun autosi merkkiä ei tästä listasta löytyisikään, niin luultavasti huollamme ja korjaamme senkin, ota yhteyttä ja katsotaan.

Meille on helppoa tulla

Sijaitsemme Tuusulassa, autolla meidät tavoittaa noin 15 minuutissa paikkakunnilta Hyrylä, Kerava ja Järvenpää. Meillä on paljon asiakkaita myös muilta lähialueilta, kuten Vantaa, Helsinki ja Nurmijärvi, joista meille on helppoa ja nopeaa tulla. Isompien huoltojen yhteydessä voimme järjestää sovittaessa myös sijaisauton huollon ajaksi.

Huollon yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.